May 10, 2017

Big girl



Little M is growing up!




She has 14 months. Yep, time is running. She´s a big girl now. She´s starting to make her first steps... and she´s wearing size 92/ 2-3 years! She´s not fat, she´s not big... just sizes at shops are bullshit. 


These dresses I bough at H&M for 5 euros. (#luckyday) I like the style, my boyfriends like the price... When i was pregnang i was buying too much brands like IKKS, Kenzo, Sonia Rykiel, Cyrillus, but it was just wasting of money. Mini M did not wear these clothes a lot, and I was just worriend to not make it dirty. But you know babies... It was dirty all the time. Now I prefer to buy her more and for better price. I prefer Zara, H&M, Lindex and expensive brands just on sales. The fact is that expensive brands and cheaper brands are the same quality.
Even if I decided to buy her more expensive clothes, I can´t save money on shoes. Now as she´s starting to make her first steps it´s important to have good shoes. I care about quality, material and also size. It´s better for me to buy bigger shoes, that she can wear for a long long long time, but it´s not so healthy. This pair of shoes is brand RAK from Slovakia. Little M loves walk with it!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Už má 14 mesiacov! Ako ten čas letí... Už je z nej veľká slečna a robí prvé krôčiky... A nosí oblečenie veľkosti 92/ 2-3 roky! Nie je tučná, nie je veľká... len veľkosti v obchodoch sú trošku na prd.

Tieto šaty som jej kúpila v H&M za 5 eur. Keď som bola tehotná, tak som pre ňu kupovala samé značkové veci. Od IKKS, Kenzo, Sonie Rykiel až po Cyrillus, no boli to zbytočné vyhodené peniaze. Mini M ich nosila málo a ja som robila všetko preto, aby to rozkošné oblečenie nebolo špinavé. Ale poznáte bábätka... Tu sa to pokaká, tu to grcne... Teraz jej kupujem radšej viac a za lepšiu cenu. Preferujem Zaru, H&M a Lindex a drahšie značky len počas výpredajov. Faktom je, že drahé oblečenie je rovnakej kvality ako to lacnejšie.
AJ keď som sa rozhodla trochu šetriť na oblečení, na topánočkach šetriť nemôžem. Teraz keď robí prvé kroky je dôležité, aby mala správnu obuv. Pri výbere sa zaujímam o kvalitu, materiál, a veľkosť. Je síce pre mňa lepšie kúpiť väčšie číslo, ktoré vynosí dlhšie, no nie je to až tak zdravé pre vývoj nohy. Tieto topánočky sú slovenskej značky RAK, a vrelo ich odporúčam. Malá M v nich radá chodí. Máme od nich aj papučky, ktoré nám už sú však malé. Môžno tieto topánky nie sú také rozkošné ako tie zo Zary, no sú rozhodne pohodlnejšie. V balerínkach a teniskách zo Zary Malá M nespraví ani krok.










dresses H&M, shoes RAK

No comments:

Post a Comment